Halime Çavuş Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Gökkuşağı kabul ettiğimiz özel eğitimde tüm renklerin fark edilmesi, renklerin canlılığının artırılması ve bulunduğu doğanın vazgeçilmez bir güzelliği olduğunun kabulünü sağlayarak bölgenin alanında önder ve rehber bir kurum olmasını başarmak...

Misyon: ´Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur´ düsturundan hareketle bölgemizde bulunan 0-6 yaş özel eğitim gereksinimi olan çocuklarımızın mevcut potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak, sosyal uyum becerilerini geliştirmek ve ailelerine, sosyal çevrelerine gerekli müşavirlik hizmeti vererek farkındalık sağlamak.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama : 09:30 Ders Bitiş : 14:30
Isınma: Doğalgaz,Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Taşımalı eğitim kapsamında öğrencilerimizin çoğu servislerle okulumuza ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0366 2142446

WEB - https://halimecavusoeanaokulu.meb.k12.tr

Adres - İnönü Mahallesi, Halil Rıfat Paşa Caddesi, No 22 Merkez/KASTAMONU

Yerleşim Yeri - Kastamonu İli ,şehir merkezindedir.

Adres - İnönü Mahallesi, Halil Rıfat Paşa Caddesi, No 22 Merkez/KASTAMONU

Ulaşım Belediye otobüsleri ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezinde,Cumhuriyet Meydanı´na 4,6 km uzaklıktadır.